Facebook  Blog MBSP  Contact

MBSP

Cu Academia MBSP aveti o singura optiune: EXCELENTA !

Academia Master Business Solution Profiles va ofera programe de excelenta pentru dezvoltarea dumneavoastra si a firmei/companiei pe care o repezentati.

Noi stim ca fiecare individ este un univers in sine, diferit de oricine altcineva, cu necesitati si capabilitati unice, cu resurse nebanuite si calitati latente ce asteapta cheile portivite pentru a se descatusa. Suntem diferiti si reactionam diferit în situatii unice. De aceea, interpretarile mecanice, prestabilite, de duzina ale proceselor de comunicare, relationare interpersonala, recrutare, rezolvare de conflicte, de probleme, negociere, vanzari etc. nu au valoare practica.Tocmai de aceea in echipa noastra sunt psihologi si cercetatori in psihologia grupului si psihosociologie cu ajutorul carora cream exact programele de training de care dumneavostra aveti nevoie, adresandu-ne concret si concis, cu exactitate exact acolo unde este necesar. Cum este posibil acest fapt? Simplu! Suntem asemea unei echipe de medici cu diverse specializari, care dupa un consult stiintific stabilesc exact tratamentul si zona caruia i se adreseaza. Cu astfel de abordare vem un managemet al timpului care ne permite sa nu il pierdem, nici pe al dumneavoastra si nici pe al nostru. In acest fel, prin excelenta atinsa de dumneavostra in cel mai scurt timp  noi obtinem inca o confirmare a excelentei metodelor pe care le aplicam.

MBSP ofera si pachete de traininguri / coaching / recrutare extrem de avantajoase si aplicabile imediat, cu rezultate cuantificabile. Pachetele Academiei MBSP cuprind programe de training care asigura dezvoltarea de atitudini si aptitudini prin stimularea celor mai importante paliere ale personalitatii umane: perceptual, cognitiv, verbal-simbolic, motivational, afectiv si comportamental. grupurile de pachete MBS cuprind si servicii de recrutare si PR, imagine si advertising.

Impreuna stabilim exact care va sunt necesitatile si specialistii nostri va  ofera solutiile de excelenta alicabile si cuantificabile imediat, precum si programe de post-implementare menita se asigure fluenta si succesul in timp. Scopul lor final este SCHIMBAREA personala ce duce la schimbarea organizationala.

MBSP foloseste urmatoarele ingrediente:

  • Cunoastere
  • Entuziasm
  • Flexibilitate
  • Creativitate
  • Responsabilitate
  • Deschidere
  • Profesionalism

pentru a ajunge la:

  • Rezultate
  • Excelenta
  • Succes

Daca ceea ce cautati sunt Excelenta si Succesul cuantificabile prin Rezultate, este clar:

Cautati Academia MBSP!