Facebook  Blog MBSP  Contact

MISIUNEA MBSP

In concordanta cu propriile credinte organizationale, consideram  ca misiunea noastra este de a fi Suport si implicit, Valoare pentru partenerii nostri.

Academia MBSP, in toate actiunile sale profesionale, construieste la cele mai inalte standarde Competenta, Incredere, Respect, elemente necesare pentru o afacere de lunga durata, indiferent de contextul economic sau profilul de afaceri.

Academia MBSP stie ca este necesar pentru a progresa si a rezista in competitia acerba determinata de o piata din ce in ce mai selectiva si dinamica, orice companie trebuie sa-si dezvolte continuu angajatii.

Procesul de dezvoltare si instruire a resurselor umane, permite dezvoltarea durabila si continua a companiei si obtinerea avantajului competitiv atat de necesar mentinerii pe piata, generator de competitivitate si profit.

Acest mecanism de instruire conceput de Academia MBSP reprezinta procesul de definire, creare si asigurare a oportunitatilor de invatare, dezvoltare si instruire pentru angajati, in vederea imbunatatirii performantelor individuale, de echipa si organizationale.