Facebook  Blog MBSP  Contact

Recrutare MBSP

Serviciile MBSP de recrutare au la baza ideea ca atat companiile cat si colaboratorii acestora isi sporesc productivitatea atunci cand competentele si cunostintele lor sunt valorificate in responsabilitatile si atributiile adecvate.

Scopul Academiei MBSP este acela de a va prezenta candidatii potriviti de la inceput, pentru a va ajuta sa economisti timp si bani in activitatea dumneavoastra de recrutare si selectie.

Activitatile de recrutare si selectie desfasurate de echipa MBSP vizeaza:

- selectia de personal adaptat, indiferent de nivel (personal administrativ sau posturi de conducere), de domeniul de activitate sau de numarul de pozitii solicitate (fie recrutare individuala sau de masa).

Academia MBSP va adauga valoare si va ajuta in managementul timpului si al resurselor umane prin servicii complete, profesioniste, la cel mai inalt standard, oferindu-va:

- intocmirea profilului candidatului

-stabilirea termenului limita cu privire la data inceperii activitatii potentialilor angajati pe categorii de executie si coordonare

-identificarea surselor pentru efectuarea eficienta a recrutarii (baza de date, anunturi, burse de job-uri)

-selectia si analiza C.V.-urilor si a Scrisorilor de Intentie

-stabilirea interviurilor initiale

-desfasurarea interviurilor initiale (discutii, chestionare, teste psihologice si de personalitate)

-analiza candidatilor

-interviurile finale (cu participarea beneficiarului)

-selectia personalului

-garantie postselectie (inlocuirea persoanei selectata initial, in maxim 30 de zile in caz de incompatibilitate cu organizatia, politica firmei sau alte motive independente de vointa beneficiarului).