Facebook  Blog MBSP  Contact

SERVICIILE Academiei MBSP

I. TRAINING

Pentru orice companie de succes, cifra de afaceri/profitul reprezinta obiectivul esential, prioritatea nr.1. Pe parcursul timpului, training-ul a dobandit statut de necesitate, reprezentand o investitie in oameni, investitie care in final se regaseste in rezultatele financiare ale companiei.

Imbunatatirea performantelor angajatilor, cresterea eficientei, o mai buna comunicare, motivatia si spiritul de echipa sunt aspecte care au un rol major in atingerea succesului si obtinerea profitului.

II. COACHING

Sectorul business a fost si va fi mereu definit prin competitivitate, iar criza financiara la nivel global aduce o presiune in plus. Pentru a putea tine pasul cu progresul si pentru a-si dezvolta valoarea si potentialul, companiile apeleaza la programele de coaching.

Coaching-ul reprezinta o sinteza de diferite principii, metode, teorii si tehnici de succes, preluate din psihologie, management, dezvoltare personala si sport de performanta.

Scopul principal al coaching-ului il reprezinta implinirea fiecarui individ pe multiple planuri (profesional, financiar, afectiv, spiritual etc.) prin definirea unor obiective concrete si gasirea cailor optime pentru atingerea lor.

III. EVALUAREA ORGANIZATIONALA

Acest procedeu reprezinta un instrument important necesar diagnozei organizationale, identificarii disfunctionalitatilor, dar si a solutiilor de eficientizare a activitatii.

Evaluarea organizationala vizeaza aspecte precum imaginea companiei, comunicarea atat la nivel intern, cat si extern, gestionarea conflictelor.

IV. RECRUTARE

Succesul unei companii depinde intr-o foarte mare masura de recrutarea si selectia personalului. Realizate intr-un mod profesionist, ele reprezinta o investitie pentru compania dvs.  De aceea, specialistii nostrii au atat resursele, cat si cunostintele necesare pentru a va pune la dispozitie cei mai potriviti candidati.

Scopul nostru este de a obtine rezultate excelente atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

V. CONSULTANTA POLITICA

Un om politic trebuie sa se afle in permanenta la inaltimea asteptarilor electoratului sau. De aceeea, fie ca se afla in campanie electorala, fie ca nu, el trebuie sa faca eforturi continue pentru a comunica eficient, pentru a beneficia de o buna notorietate:  vizibilitate, credibilitate si reputatie.  Pentru ca toate acestea sa devina o certitudine, va propunem cateva solutii, precum:

 • Cursuri de Oratorie / Dictie / Prezenta scenica
 • Servicii de copywriting – discursuri, comunicate de presa, newsletterING, interviuri
 • Proiectarea unor strategii pentru atragerea fondurilor necesare campaniilor electorale
 • Cercetari de piata
 • Sondaje de opinie
 • Activitati de PR
 • Organizare evenimente
 • Managementul situatiilor de criza
 • precum si programe de Training / Coaching / PR / Evenimente, create pe structura ceruta de dumneavoastra

VI. ORGANIZARE EVENIMENTE

Imaginea organizatiei conteaza.

De aceea, campaniile de Relatii Publice, comunicarea prin evenimente sunt aspecte ce cantaresc foarte mult.

Specialistii nostri va pot pune la dispozitie idei variate si personalizate in vederea organizarii de evenimente:

 • Seminarii
 • Conferinte
 • Inaugurari
 • Expozitii
 • Targuri etc.

Experienta noastra in domeniu garanteaza organizarea unor evenimente de exceptie, ce se vor ridica cu siguranta la nivelul asteptarilor dumneavoastra

VII. EXTERNALIZAREA FORTEI DE VANZARI

Prin intermediul echipei de specialisti MBSP cu experienta in marketing si vanzari, clientii nostri beneficiaza de pachete special create in vederea cresterii semnificative a cifrei vanzarilor si, implicit, a profitului.

Serviciile pe care compania noastra vi le pune la dispozitie sunt adaptate si personalizate nevoilor organizatiei dumneavoastra.