Facebook  Blog MBSP  Contact

TRAINING

Trainingul este calea sigura spre performanta si excelenta, mijloc de dezvoltare al resurselor umane si de dezvoltare personala.

Academia MBSP stie ca, atunci cand competitia se inteteste si presiunea pe piata fortei de munca creste, angajatorii trebuie sa ia in calcul nivelul de pregatire al angajatilor. Structura de training a Academiei MBSP se innoieste permanent cu metode si concepte, iar nevoile de pregatire ale clientilor evolueaza odata cu piata.

O companie poate cauta avantaje fata de competitie in 3 domenii:

1.     sa folosesca cea mai buna si cea mai moderna tehnologie;
2.    sa foloseasca cele mai eficiente sisteme de lucru si de prezentare;
3.    sa aiba angajati foarte eficienti.

Pentru orice companie de succes, cifra de afaceri, profitul reprezinta obiectivul esential, prioritatea fundamentala. Pe parcursul timpului, training-ul a dobandit statut de necesitate, reprezentand o investitie in oameni, investitie care in final se regaseste in rezultatele financiare ale companiei. Imbunatatirea performantelor angajatilor, cresterea eficientei, o mai buna comunicare, motivatia si spiritul de echipa sunt aspecte care au un rol major in atingerea succesului si obtinerea profitului. Training-ul este si o excelenta metoda de motivare. Multi dintre angajati vad in programele de training de elita o sansa pentru cariera lor precum si pentru dezvoltarea personala.

Un obiectiv esential pentru orice organizatie il constituie atingerea standardelor de performanta stabilite pentru angajatii sai.

O solutie eficienta pentru atingerea acestui obiectiv este TRAINING-UL -  proces planificat pentru a modifica atitudini, cunostinte sau comportamente printr-o experienta dobandita prin studiu in vederea obtinerii unei performante optime in cadru unei activitati sau game de activitatii. In sistemul de lucru, urmareste dezvoltarea abilitatilor individuale pentru a satisface nevoile de forta de munca, prezente si viitoare ale organizatiilor.
Printr-un program de training eficient, se urmareste:

  • Imbunatatirea performantelor individuale, echipei si organizatiei in ceea ce priveste calitatea, viteza de lucru si productivitatea in ansamblu;
  • Imbunatatirea flexibilitatii operationale, prin extinderea gamei de calificari detinute de angajati;
  • Reducerea costurilor de recrutare prin recalificare, reorietare, reinstruire;
  • Atragerea angajatilor de calitate, oferindu-le oportunitati de pregatire si dezvoltare, ridicandu-le nivelul de competenta si aria de calificare, facand astfel posibila obtinerea unei satisfactii mai mari in munca;
  • Sporirea interesului angajatilor prin incurajarea acestora in vederea identificarii cu sarcina si obiectivele organizatiei;
  • Dezvoltarea unei culturi pozitive in cadrul organizatiei;
  • Reducerea accidentelor de munca prin instruirea in domeniul protectiei muncii;
  • Crearea unei atitudini mai receptive la schimbare dand oamenilor cunostintele si calificarile de care au nevoie pentru a face fata noilor situatii;
  • Asigurarea calitatii maxime pentru serviciile destinate clientilor.

Avand in vedere toate aceste beneficii, trainingul nu trebuie considerat un lux, ci o necesitate.

Scopul TRAININGULUI este sa ajute organizatia sa-si atinga obiectivele adaugand valoare la resursele cheie ale acesteia: ANGAJATII.